nieuw in onze collectie: Rechtstreeks op petten borduren.

caps, petten laten borduren met je naam of een logo? Bij andadesigns.nl ben je aan het goede adres.  We borduren nu ook petten en caps.  De petten zijn van uitstekende kwaliteit en uiteraard het borduurwerk ook. Na diverse tests en checks zijn we klaar om uitstekende petten te leveren.

We leveren petten per stuk maar ook grote aantallen geborduurde caps is bij ons mogelijk. Hoe groter het aantal hoe meer korting.

Mail of bel ons voor informatie over petten borduren. Ons email is: info@andadesigns.nl en ons telefoonnummer: 0610301700.

 

kleine patch of grote patch? we maken ze voor u

Voor kleine gepersonaliseerde opstrijk emblemen kun  je bij Andadesigns.nl terecht.  Het kleinste embleem  dat we gemaakt hebben is 3 bij 2.6cm. Leuk voor op een kledingstuk of petje.

We zijn gespecialiseerd in het maken van jouw eigen ontwerp of wens embleem. Dit kunnen je intialen op je pet zijn of een zelf verzonnen ontwerp.  Zelfs de kleinste patch heeft een exclusieve en luxe uitstraling.

Neem contact met ons op via email of telefoon. En we maken precies het geborduurde embleem dat u wenst.

Ons kleinste geborduurde patch is 3 bij 2.6cm. Zie plaatje.

 

 

 

Jubileumhanddoek, trouwhanddoek met borduring

Een trouwhanddoek is een orgineel en persoonlijk huwelijks geschenk. We leveren deze met naam, huwelijks of jubileum getal of trouwdatum.  We hanteren  een mooi strakke borduring zodat deze ook na tien keer wassen nog mooi is.

Een persoonlijk kado dat veel mensen met plezier van uw ontvangen en bij ons ook per stuk te leveren.

Handdoeken met naam erop  geborduurd zijn uitstekende relatiegeschenken om maximaal op te vallen met uw logo of boodschap.

Laat handdoeken borduren als relatiegeschenk voor uw bedrijf. De gebruiker zal het blijven gebruiken en het is altijd een gewaardeerd relatiegeschenk.

 

 

Onze soorten badjassen die we leveren

We leveren de badjassen met borduring in drie soorten:

 

Fleecebadjassen: Een badjas die natuurlijk en zacht aanvoelt. Een badjas van fleece heeft alle kenmerken die u van een fleecebadjas mag  verwachten. De badjas is zacht en soepel en  voelt behaaglijk aan. De badjas met borduring is een aanwinst voor uw badkamer en ideaal voor zwembad of sauna.

 

 

 

 

Microvezel badjassen

 

Sterke badjas en makkelijk om mee te nemen. Droogt erg snel. De prijzen in de webshop zijn voor een badjas met borduring.

Katoenen badjas met borduring

 

Katoen heeft naast de absorberende functie ook de volgende eigenschappen:  duurzaam, elastisch en sterk en daarnaast 100 procent luchtdoorlatend.

 

 

 

 

Sinterklaas kado/ huwelijkskado of verjaardagskado

Al een leuk kado voor Sinterklaas? Een gepersonaliseerd kado is  altijd leuk om te geven. Een badjas met naam, een handdoek met naam geborduurd of  kinderkleding geborduurd. Als je iemand wilt verrassen en nog niets hebt gekocht dan helpen we je graag.

Ook leuk als Sinterklaaskado voor kinderen. Wat dacht je van een geborduurd mutsje met de naam van de baby? Of een handdoek voor de tweeling:) We kunnen snel leveren in heel Nederland en Grensgebied Duitsland en Belgie.

altijd welkom bij andadesigns.nl. Bel of app naar 06-10301700 of email ons Info@andadesigns.nl

Voor alleen een vraag over borduren of bedrukken kunt u ook bij ons terecht, we delen onze kennis graag met u.

 

patches /emblemen/ batches laten borduren

De emblemen zijn binnen  3 tot maximaal 5 dagen te leveren.  Je kun je bestand uploaden naar ons  email adres: info@andadesigns.nl.

Formaten zijn Jpeg,   Bpm of Psd maar als je Eps bestanden hebt is dat ook prima.

Van een logo moet altijd een borduurkaart gemaakt worden. Hierin liggen we erg laag in  de prijs. We vragen eenmalig tien euro om deze te maken (standaard ligt dit bedrag tussen de 30 en veertig euro)  U embleem blijft daarna bewaard en evt vervolg bestellingen zijn makkelijk uit te voeren.

Je krijgt van te voren altijd een digitaal voorbeeld te zien van je geborduurd embleem. Deze kun je dan nog aan laten passen of je kunt ook afzien van je logo bestelling (gratis voorbeeld). Pas na je goedkeuring wordt de Batch geborduurd.

Als je besluit de emblemen op te laten naaien worden deze zonder strijklaag geleverd. Wil je de emblemen met strijklaag dan is dat mogelijk.

Voor tassen is  klittenband ook een optie.

De emblemen hebben bij ons een witte of zwarte achtergrond (je kunt ook kiezen voor een andere kleur).  De  randen krijgen standaard de kleur van de achtergrond ook dit kan desgewenst aangepast worden.

Je wilt kleding laten bedrukken.

Je wilt een pet, shirt of een ander soort materiaal bedrukken. Wat zijn de punten waar je op moet letten voor een duurzaam gebruik. Ik denk dat je niet wilt dat na een paar weken de opdruk los gaat zitten of verkleurd.

  • De print moet een hoge rekbaarheid hebben.
  • Wasbaar zijn ook bij hoge temperatuur
  • Niet of nauwelijks voelbaar zijn. De bedrukking zit verweven in de stof.

Bij ons kun je alle soorten opdruk laten uitvoeren in alle kleuren en ook met glitter en andere effecten. Of je nu een sportshirt een sweater of een sok wil laten bedrukken. Per stuk en grote aantallen het is bij ons mogelijk.

We beschikken zelf over allerlei kleding en ook zelf aanleveren of opsturen is altijd mogelijk. Dus voor een grappige opdruk, het proffesioneel aankleding van je voetbalteam of een vrijgezellenfeest we helpen je graag.  Kijk eens op onze webshop. Bellen, appen en mailen kan altijd voor vragen of een opdracht.

 

Machinaal borduren geeft een mooie uitstraling en gaat lang mee

Borduren is het aanbrengen van versieringen met naald en garen op textiel maar ook leer en andere ondergronden.

Bij Andadesigns.nl sturen we altijd een digitaal voorbeeld vooraf. Dan weet u wat u krijgt en kunt nog borduurkleuren, grote of vorm aan laten passen.

Voorbeelden zijn polo’s, handdoeken en badjassen. Deze lenen zich bij uitstek om geborduurd te worden.

 

Niet alle textiel kan geborduurd worden, daarom zijn we ook  gespecialiseerd in het bedrukken van kleding. We gebruiken een techniek waardoor de opdruk op gaat in de stof en zo nooit los zal laten.

Voorbeelden zijn babyrompertjes, Tshirts en kussens.