patches /emblemen/ batches laten borduren

De emblemen zijn binnen  3 tot maximaal 5 dagen te leveren.  Je kun je bestand uploaden naar ons  email adres: info@andadesigns.nl.

Formaten zijn Jpeg,   Bpm of Psd maar als je Eps bestanden hebt is dat ook prima.

Van een logo moet altijd een borduurkaart gemaakt worden. Hierin liggen we erg laag in  de prijs. We vragen eenmalig tien euro om deze te maken (standaard ligt dit bedrag tussen de 30 en veertig euro)  U embleem blijft daarna bewaard en evt vervolg bestellingen zijn makkelijk uit te voeren.

Je krijgt van te voren altijd een digitaal voorbeeld te zien van je geborduurd embleem. Deze kun je dan nog aan laten passen of je kunt ook afzien van je logo bestelling (gratis voorbeeld). Pas na je goedkeuring wordt de Batch geborduurd.

Als je besluit de emblemen op te laten naaien worden deze zonder strijklaag geleverd. Wil je de emblemen met strijklaag dan is dat mogelijk.

Voor tassen is  klittenband ook een optie.

De emblemen hebben bij ons een witte of zwarte achtergrond (je kunt ook kiezen voor een andere kleur).  De  randen krijgen standaard de kleur van de achtergrond ook dit kan desgewenst aangepast worden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *